Fløtegratinerte poteter med det lille ekstra

 

Fløtegratinerte poteter er noe av det beste jeg vet og når Byggern skal imponeres, lages det beste!

Vi er glad i mat her i huset, ja egentlig veldig glad i mat og siden det er en dag for litt ekstra oppmerksomhet så ble gode ingredienser funnet frem. Ikke noe hokus pokus, bare gode og greie råvarer. Indrefilet med hjemmelaget soppstuing, fløtegratinerte poteter og brokkoli. Så enkelt, men akk så godt!

FLØTEGRATINERTE POTETER MED SMAKELIG VRI

Poteter (vaskes, skrelles og høvles til tynne skiver), hvitløk (skrelles og hakkes smått), fløte/melk, salt, pepper, hvitost og parmesan.

Legg potetskivene lagvis med hakket hvitløk og litt revet parmesan. Tøm over fløte/melk til rett oppunder øverste potetlag. Bruk en ildfast form med god plass, slik at potetene og fløtemelken kan koke uten å koke over i ovnen.

Krydre med salt og pepper, sett formen på neste nederste rille på 180* og la steke til potetene er møre. Dryss over hvitost og parmesan og stek videre til toppen er gyllen

Ikke vær redd verken hvitløk eller parmesan….. de vil deg bare vel .

Nydelig drikke til et smakfullt måltid.

Nyt kvelden med dine og kos deg!

#fløtegratinerte poteter #parmesan #hvitløk #heimebaka.blogg.no #hjemmelaget #ekte #tilbehør

Det gledes, nå blir det feiring.

 

Glad, lettet og endelig på plass på ny plattform!

Litt prøving og feiling blir det nok fremover før alt er innkjørt og sitter i fingrene, men uansett skal det feires i dag. Er jo selveste hjertedagen bloggen ble åpnet på nytt og det må markeres. Byggern er allerede invitert til kveldens storslåtte festivitas med en kjøttbit, verdens beste poteter og dype, romslige glass.

Bildet er dessverre ikke dagens, men siden jeg til tider både er blyg og mediesky, så fantes det ikke mange å velge mellom som kunne gi en liten indikasjon på hvor glad jeg er i dag. Er blid da 😉

Ting må ordnes, men vi sees litt utpå!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top