Saftige & mettende “bring along” omelettmuffins

Riktig god mandagskveld der ute! Første dag i ny uke og dere serveres en rask, god, mettende og spenstig liten rett her på bloggen. Det finnes et hav av muligheter å fylle disse godbitene med og alt er lov. Jeg har gått for en enkel utgave denne gangen og den kommer her: 

 

 

Something Good With Eggs…

 

Ingredienser: hamburgerrygg/kokt skinke, purre, rødløk, fersk champignon

Kutt alle ingrediensene i små biter, bland sammen. Smør muffinsbrett eller bruk aluminiumsformer (eventuelt vanlige papirformer) og fyll formene nesten fulle. Fyll opp med sammenvispet egg og strø over litt ost. Strø gjerne over litt grovkvernet pepper. Stekes på midterste rille 180* i ca.15 minutter. 

Omelettmuffinsene er like gode etter en tur i fryseren og passer supert til et raskt og mettende måltid, sammen med et grovt rundstykke og litt grønt. Håper det smaker!

 

          

 

 

 

 

 

 

 

#frokost #lunsj #matpåfarten #omelett #egg #hverdagsliv #blogg #heimebaka #raskmat

En sko, er en sko…

Helt enkelt, jeg digger disse stundene. De forventningsfulle og litt spente blikkene, når spørsmål om kake til neste barnebursdag blir lagt fram. Man kan nesten se det utenpå de små fjesene, når tankene raser rundt etter hvilket tema som er mest ønsket i år. Jeg skal ærlig innrømme at denne gangen ble jeg nokså overrasket og ønske om favorittskoen i kake, satte meg rett og slett litt ut et øyeblikk. Oppgaven ble selvfølgelig forsøkt gjennomført og min tolkning ser du her. 

 

Show me your shoes….

 

   

  

 

   

 

Hipp hurra for DEG, Nikolai! Mange gode ønsker på veien videre med venner, skole og fritidsaktiviteter. Stolt av deg, stor klem fra tante 🙂

 

 

#temakake #3dcake #marsipan #kakedekor #sukkertanten #heimebaka.blogg.no #skokake #bursdagskake #birthdaycake

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top