Jungelsafarikake i 3 etg.

Endelig er dagen kommet til feiring av femårsdag sammen med små venner og et prøveprosjekt av en kake. Ønsket denne gangen var elefant, firehjuling og at kaken skulle være grønn. Kaken er av sukkerbrød med favorittfyllet, ferske jordbær og krem. Grønnfargen er påført med airbrush og resulterte i både grønne fingre og kjøkken. Her får du en titt rett etter montering:

 

Hurra for Deg Sondre og Gratulerer med 5 år, håper dagen blir superflott! Stor klem fra tante 🙂

 

         

         

          

          

          

          

         
 

#temakake #marsipan #5årsdag #jungel #heimebaka

På sengekanten

Riktig god lørdag!
Dagens kake er laget som overraskelse til en flott ung dame som runder førti. Det er ekstra hyggelig å kunne bidra med en aldri så liten søtbit, til denne forsamlingen av feststemte mennesker. Jeg håper kvelden blir uforglemmelig og full av gode opplevelser. Kaken er av sukkerbrød med krem og bringebærsyltetøy, lokk og dekor er av marsipan.

 

Gratulerer så mye med dagen til jubilanten, måtte de førti neste årene bli heltoppers! Klem sendes Din vei 🙂

 

 

            

 

         

 

          

 

        

         

#temakake #marsipan #40årsdag #bursdag #festkake #jubileum #heimebaka.blogg.no

Jungelsafaricupcakes til barnebursdag

Lillemann tantegull fyller 5 år og dagen må feires som seg hør og bør. Selvfølgelig kommer en kake til samme anledning, men den skal serveres i barneselskapet litt senere. I dag samlet familien seg for å feire dagen og kake hører med også i denne forsamlingen. Valget falt denne gangen på cupcakes, pyntet i temaet som også kaken skal ha. Her får Du en titt på dagens hjemmelagede og selvkomponerte jungelsafaricupcakes. For den som synes cupcakes er søte nok uten spesialpynt, står valget mellom cupcake med et femtall for dagens jubilant, eller en liten marsipanbanan. En slik liten samling gir humøret en ekstra puff og jeg kan trygt anbefale Deg som titter innom noen timers kveldskos med prøving, feiling og stigende humør.

 

Gratulerer med den store dagen til Deg, Lillemann! Håper du får en super bursdagsfeiring. Glad i Deg!
Klem fra tante 🙂

 

Revel With Jungel Cupcakes

 

     

      

     

   

 

Dåpskake til lille Mathias

En blå kake til en ny, ung liten herremann. Kaken er av sukkerbrød med fyll av bringebærsyltetøy og krem med ekte vanilje. Lokk og pynt er av marsipan, bortsett fra hjertet som er av hjemmelaget marshmallowfondant.

 

Gratulerer med den store dagen til store og små!

 


         
         

         

#dåpskake #marsipan #guttekake #boycake

Liten hjertekake med tema i marsipan

Et lite hjerte til et par som snart blir tre. Den lille familien har også to hunder som betyr mye og selvfølgelig måtte de få være med på overraskelseskaken. Kaken er sukkerbrød med krem og bringebærsyltetøy, lokk og dekor er av marsipan.

 

Mange gode lykkeønskninger til dere to med en familieforøkelse i vente, gratulerer! 

 

         

         

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top