Marsipankake med tema i sort/hvit

Hei og velkommen inn! Atter en ung frøken på vei inn i de voksnes rekker med ønske om kake til den store dagen. Her fikk jeg fritt valg med tema og farger, men tips om interesser som svømming, foto og maling av bilder. Kaken er av sukkerbrød, fylt med ferske jordbær, krem med ekte vanilje og lokk av marsipan. Det meste av modelleringen er av marsipan og noe mmf.

 

Gratulerer med den store dagen som konfirmant! Lykke til på veien videre. Klem og gode ønsker sendes herved 🙂

 

 

         

         

         
 

 

Prinsessebursdag

Som innehaver av Tantetittel er et av mine privilegium å gjøre et forsøk på å imøtekomme kakeønsker, fra små og litt større hjertegull.  Dagens kake er ønsket av familiens eldste Prinsesse til sin 6 årsdag. Den skulle, som en Prinsessekake selvfølgelig burde, være rosa. Siden kaken så veldig gjerne skulle være rosa, ble frosken byttet ut med….ja selvfølgelig, en ROSA ELEFANT. Som seg hør og bør for alle Prinsesser, er det selvsagt på sin plass med glitrende “hodepynt”. I dette tilfellet en spiselig tiara.

Kaken er av sukkerbrød med ferske jordbær, krem med ekte vanilje og lokk av marsipan. Pynten er denne gangen av hjemmelaget mmf. Med dette rosa kakehjertet ønskes dere en riktig god søndag fra meg. Måtte dagen bli full av gode opplevelser! På gjensyn.

 

Hipp Hipp Hurra for DEG på 6 årsdagen din Mone! Håper dagen blir artig, koselig og kjempefin! Gratulerer med dagen, klem fra tante 🙂

 

         

         

#prinsessekake #marsipan #bursdag #heimebaka.blogg.no #sukkerbrød

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top