Temakake “Med dilla på råning..”

Hei dere. Ingen stor nyhet her fra Casa B eller Sukkertanten i heimebaka, men litt rydding i gamle bilder finnes det alltid rom for. Jeg har holdt på med dette ei stund og må si jeg gleder meg til alt er funnet igjen og kommet på plass her inne i kakeriet.

Som kakebakende tante kan det av og til være nokså utfordrende å kreere kaker som treffer riktig. Tantegullene har, som de fleste andre, mange interessefelt og ikke alt er like enkelt å kombinere. Denne kaken ble laget ut fra eldstemannens ønsker og store interesse. Opel og wunderbaum! Selvfølgelig gikk tankene tilbake til ungdomsårene og turene rundt omkring på de lokale festene eller samlingene på “stripa”, for deling av gode historier og lukten av wunderbaum. Jeg sanser en ny råner i emning og kunne ikke annet enn å lete frem beskrivelsen av fenomenet. Definisjon på råner, eller rett og slett omtale av begrepet finner du HER. Les og kos deg, jeg måtte dra på smilebåndet. God kaketitt, vi sees!

 

With great interest in opel and wunderbaum…

         

         

 

         

 

#temakake #konfirmasjonskake #marsipandekor #kakedesign #kakedekor #heimebaka.blogg.no #sukkertanten

 

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top