Brownies til fest eller hverdag

En enkel men smakelig søtbit til kaffen. Dette er en Brownie som røres raskt sammen og stekes på få minutter om du får uventet besøk, eller rett og slett bare har lyst på noe godt. Den er god både med og uten topping og om jeg skal komme med en liten anbefaling, så server den lunken sammen med vaniljeis. Smaskens! Browniesen på bildet er uten nøtter og toppingen er fluffy sjokoladetrøffelkrem. Her får du i alle fall oppskriften:

 

Chocolate Brownies

 

      
 

Oppskrift: 150gr. romtemperert smør, 2dl sukker, 2 egg, 1ss. kakao,1ts. vaniljesukker, 2dl. hvetemel, 1ts. bakepulver, 2 dl. hakkede nøtter (gjerne en blanding av mandel, hasselnøtter og valnøtter)


Fremgangsmåte: Visp smør og sukker luftig.
Tilsett egg, siktet kakao og vaniljesukker. Bland mel og bakepulver, sikt det i blandingen og rør sammen. Bre ut røren i en liten langpanne, kledd med bakepapir. Strø grovhakkede nøtter over. Om du ønsker en tyngre kake med mer sjokoladesmak kan du blande hvitt og brunt sukker og blande hakket sjokolade i røra.

Stekes midt i ovnen på 200*C i ca. 15 min. Følg med om du vil ha den Browniesaktig, stekes den for lenge blir det mer en tynn sjokoladekake, men smaken er den samme.

 

 

#brownies #sjokoladekake #langpannekake #raskkake #heimebaka.blogg.no

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

2 thoughts on “Brownies til fest eller hverdag

  1. Passet veldig godt at du blogget om denne akkurat nå. Etter at jeg fikk oppskriften av deg, tok det en stund før jeg rakk å prøve den. I går fikk jeg imidlertid testen samme oppskrift på kollegaene mine – og med stor suksess må jeg si! Tusen takk for oppskriften – anbefales på det varmeste :-)) (Veldig fint pynta på bildet også!)

  2. Hermetikk fra Svenskhuset:Så hyggelig å høre. Jeg synes denne oppskriften passer til mange forskjellige bruksområder. På bildet har jeg skåret ut små rundinger, akkurat passe til to munnfuller. Det tar seg godt ut på et kakefat og smaker himmelsk sammen med toppingen. Tusen takk for ditt hyggelige besøk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top