Saturday Morning & Fresh Bread

Hei dere og riktig god lørdag! Rolig start på helga. Teppe, kaffe og kos, jeg elsker slike dager. Frokosten ble rett og slett rekesmørbrød med alt godt på, eplejuice og enda mer kaffe. Jeg er fornøyd, magen er mett og seinere i dag blir det en tur til fjells og koselig hyttebesøk med de beste, det gledes!

Lørdag er også en fin brødbakedag. Man har litt bedre tid og hva lukter og smaker bedre enn nybakt brød til helgefrokosten da dere. Her kommer en superenkel brødoppskrift som blandes, heves, tømmes, etterheves og stekes. Null deling eller knaing, enkelt og greit. Kos dere med hjemmebakt brød i helgen, vi blogges!

 

Freshly baked bread

 

 

 

Du trenger: 1,5 l vann, 600 gr. hvetemel, 500 gr. fint sammalt hvetemel, 300 gr. fint sammalt rugmel, 100 gr. speltmel, 3ts. salt, 1,5pk. tørrgjær, 7-8 ss. olivenolje (el. annen olje).

 

 

Bland alt det tørre, tilsett vann og kjør til klumpfri deig. Heves i bakebollen i ca. 45 minutter. Helles i smurte brødformer og etterheves i 15-20 minutter. Stekes på nederste rille, 200* i 50-60 minutter. Avkjøles på rist.

 

 

#brød #hjemmelaget #heimebaka.blogg.no #grovbrød #frokost #helgekos

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

4 thoughts on “Saturday Morning & Fresh Bread

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top