Sweet stuff..

Heeiii.

Jeg innser nå at jeg er en smule mer spesiell, enn først antatt. Mens jeg holdt på med oppryddingen i kakebilder, ble jeg sittende å mimre omtrent som om det skulle være bilder av gamle kjente. Jeg dro på smilebåndet, ristet på hodet, sukket og lo, mens tankene vandret tilbake til opprinnelsen, planleggingen og gjennomføringen av hvert eneste kakeprosjekt. Man får rett og slett et forhold til disse klumpene av kake, som etter noe bearbeiding står frem i egen personlighet. Hugo, det lille trollet på første bilde, ble jeg dypt og inderlig forelsket i. Ja, jeg savner ham faktisk enda. Har kjørt ut et bilde som jeg har på tavla mi, sammen med bilder av andre jeg er glad i. Jeg kunne selvfølgelig fortalt dere om alle mine kakeforhold, men nå skal man jo ikke utlevere seg helt på nett heller….

Å holde på med kakekreering tar deg med gjennom hele spekteret av følelser, helt ut i ytterpunktene. Jeg har kjent på irritasjon, jeg har vært både frustrert, lei meg, litt redd og misfornøyd. Men jeg har også ledd så tårene har trillet, vært lettet, glad og uendelig stolt. Det er fantastisk å kunne formidle seg gjennom kake og marsipan og jeg håper jeg kan gi noen av dere en glad kaketitt med disse bildene nå i helgesvingen. En riktig god kveld ønskes dere fra meg her inne.

Vi blogges!

 

I Love To Bake, Its So Simple!

 

         

         

         

         

         

         

#temakaker #heimebaka.blogg.no #marsipan #marsipankake #hobby #kakekreasjon

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top