Temakake Skattejakt

I tre år har vi ventet! Ventet på at skatten skulle graves frem.

Skattekart ble laget, plombert og hengt på veggen i hytta hos mamma/pappa/bestemor/bestefar/svigermor/svigerfar. For hvert besøk har skatten vært nevnt og forhåpningene om å finne den, har steget i takt med at tiden for jakt har nærmet seg. Endelig kom helgen vi alle har ventet på. Små og store ble innlosjert på hytta, 14 stk. i alt. Fredagskvelden ble godt nyttet til hygge, kos og alt for mye god mat!

Lørdagen opprant med fantastisk og perfekt vær for skattejakt. Selvfølgelig må en slik stor begivenhet foregå på høytidelig vis. Etter endt frokost ble det utført terningkast mellom de yngste i familien, for å avgjøre hvem som skulle få den store æren med å åpne det plomberte kartet. Høyeste skår ble en sekser og eldste tantegutten åpnet kartet. Nå er det derimot slik at man ikke er taper, selv om terningen viser lave tall. Minste tantejenta slo til med en ener og fikk dermed åpne en annen hemmelighet som var bragt til fjells. Her får du et knippe bilder av skattekistekaken som sørget for litt ekstra energi i gravingen.

 

Den Store Skattejakten På Hermanstølen…

 

 

         

         

         

         

 

         

 

         

#temakake #skattejakt #marsipan #skattekiste #sjokoladekake #heimebaka.blogg #sukkertanten #tantegull #søtesaker

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

6 thoughts on “Temakake Skattejakt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top