Hjemmelaget Pommes Frites

Pommes frites kan brukes som tilbehør til det meste, eller som en egen rett med hjemmelaget saus, ketchup eller dip. I dag får du fremgangsmåten på nydelig hjemmelaget pommes frites her hos meg og jeg lover deg en smaksopplevelse om du tar deg tid til en prøve!

 

Slik Lager Du Verdens Beste Pommes Frites

 

 

Hjemmelaget Pommes Frites

Ingredienser: Poteter, Kaldt vann, Rapsolje (eller din favoritt olje), Salt

 

 

Fremgangsmåte: Vask og skrell potetene. Skjær i staver (disse er skåret i ca. 1 cm tykkelse og så lange som potetene er). Fyll kaldt vann i en stor bolle og legg potetstavene i. Skyll godt og skift vann (dette kan godt gjøres kvelden før, la da potetene ligge i kaldt vann natten over). Tøm av vannet og legg potetene på et kjøkkenhåndkle, tørk godt. Varm oljen til ca. 180*

Fritèr litt og litt av potetstavene slik at oljen ikke avkjøles. Potetene skal ha en lys gyllen farge. Legg de friterte potetstavene på tørkepapir og la renne godt av. Fritèr alt en runde til og la fargen bli gyllen. Legges på tørkepapir og saltes lett. Spis og nyt!

 


 

#Hjemmelaget #Tilbehør #Middag #Lunsj #Mat #Pommesfrites #Oppskrift #Ekte #Potetvalg

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

9 thoughts on “Hjemmelaget Pommes Frites

  1. ~Thessa Braathen~: Så bra 🙂 Jeg synes det smaker utrolig godt med hjemmelaget pommes frites og det er verdt både arbeidet og tiden det tar! 😉

  2. ~Thessa Braathen~: Disse kan lages i en vanlig kjele ja. Pleier å bruke en tykkbunnet kjele eller gryte og bruke en GOD olje, gjerne raps 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top