Gutta fikser søndagsdessert

Om du er en av dem som har lest gjennom bloggens innlegg, har du antagelig fått med deg at tantebarn og kaker er av høyeste prioritet. Dette lille innlegget vies to av mine gode medhjelpere med stolthet, beundring og fasinasjon. Jeg synes disse to guttene fortjener oppmerksomhet og ros for initiativ, planlegging og gjennomføring av dagens dessert en søndag.

 

Guttaboys mekker marsipankake

 

 

Jeg skal ærlig innrømme at baking ikke var påtenkt denne dagen, men da gutta selv foreslo at en kake var noe de ønsket å lage og at de ville stå for pyntinga, kunne jeg selvfølgelig ikke motstå forespørselen fra de to blide og spørrende fjesene. Kaken ble rørt sammen, stekt, fylt og dekket med marsipan. Imens kreerte gutta marsipandekor under full konsentrasjon. 

 

 

 

 

 

 

De to kakepynterne er ni og tolv år og jeg kan ikke si annet enn at de imponerte meg stort med valg av detaljer på pynten. Her finnes bergingsbil med bil på slep, Bart Simpsons fjes, små figurer og mye mer. Jeg ser for meg hard konkurranse og mange nye utfordinger med kakepynting i årene som kommer og jeg regner med at disse to bare har vist en liten del av all den fantasien de har. Jeg lærte også at signatur var viktig på slike mesterverk og måtte finne frem tusjen med spiselig farge. De to signerte forsiktig hver sin side av kaken og dermed var oppdraget utført.

 

 

 

 

Etter endt kjøkkenøkt kunne jeg ikke motstå fristelsen med å knipse et lite situasjonsbilde av de to kakepynterne. En velfortjent hvil må til mens de to venter på middagstid. Tusen takk til supergutta for den fine kaken og nok ei hyggelig kjøkkenstund!

Stor klem fra tante!

 

 

Til deg som har tatt turen innom vil jeg ønske ei riktig god helg med hyggelige stunder. Nyt den i godt selskap med store og små. Velkommen igjen!

 

#gullgutter #baketid #kakekos #venner #tantebarn #kvalitetstid #inspirasjon #fantasi

 

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top