Til En Fantastisk Mamma og Bestemor

Velkommen inn og riktig god søndag!

I dag vil jeg vie et blogginnlegg til min flotte Mamma. Hun feirer sin 63 årsdag og fortjener så inderlig vel all den gode oppmerksomheten hun kan få. Min Mamma er ikke “bare” en mamma, men også ei herlig venninne, en trygg, god og ærlig samtalepartner. Hun er også oppofrende, snill, omtenksom og en fantastisk støtte i hverdagen, uansett om humøret skulle være på topp eller bunn. For meg er hun et forbilde og et menneske jeg har endeløs beundring og stor respekt for.

Gratulerer så mye med dagen til Verdens fineste og godeste Mamma, jeg er så glad i deg og setter uendelig pris på alle små og store øyeblikk vi deler! Stor klem til deg med ønske om en uforglemmelig dag full av lykkelige øyeblikk og gode opplevelser!

Min Mamma er også Bestemor til et Gullknippe med Barnebarn og under en hyggelig bakestund med noen av familiens småtasser, ble det snakket om at kanskje Kalle Kanin kunne sitte på kaken til Bestemor. Kalle Kanin er en hengslete og litt sliten kosekanin som følger med på de fleste overnattingsbesøk i familien. Kaninen(e) er selvfølgelig innkjøpt av Bestemor selv og det har blitt noen kaniner opp gjennom årene. Som tenkt og snakket om, så gjort. Kalle Kanin ble satt som modell til denne lille marsipankreasjonen som fikk plass på kaken til Bestemor fra Barnebarna. Siden familiens småtasser ønsket sukkerbrød med hjemmelaget jordbærsyltetøy, krem og ferske jordbær, ble selvfølgelig Bestemors kake fylt med det.

         

 

Med dette lille innlegget ønskes min Mamma, andre mammaer og deg som tar turen innom en flott søndag!

 

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

12 thoughts on “Til En Fantastisk Mamma og Bestemor

  1. Nydelig kake, Grethe. Både du og din mamma er to fantastiske personer. Det kan jeg bare skrive under på!!!

  2. Karen Marie: Åh, kjære deg det var veldig fint sagt, Karen Marie. Jeg beundrer Mamma for så mye at det er nok “store sko” å fylle for meg, men tusen takk for gode ord og ditt koselig besøk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top