“Trening” med søtsmak

Riktig god lørdag ønskes deg som titter innom!

Sommeren er på hell og det betyr masse tid på kjøkkenet her hos meg. Etter noen turer ut er det blitt både safting, sylting og laging av gelè. På planen de førstkommende dagene står også epler for tur, til saft, mos og gele`.

Det har som vanlig heller ikke vært fritt for litt kakebaking i husets favorittrom, kjøkkenet. Kaken du får en titt på her er laget til et vennepar av oss som takk for et spark på rett sted, for å få meg opp av godstolen og ut i friskluft med litt bevegelse for kroppen (TUSEN TAKK). Det er ikke fritt for annet enn at den slags prioriteringer har vært nokså fraværende i noen år og det setter beklageligvis nokså fort “spor” etter seg.

Om du synes damen ser noe forvridd ut i ansiktet, så er det nettopp slik jeg føler meg etter endt treningsøkt. Utfordringen fremover ligger nok i å prioritere godt nok, for å få gjennomført alt som står på planen, ei treningsøkt ofte nok og samtidig det man ønsker og har lyst til. Nye joggesko står klare for neste tur, så vonde ben er heretter ingen unnskyldning!

Kanskje blir det en aldri så liten prøvetur seinere i dag, mellom levering av neste kakeprosjekt til barnebursdag i familien og kveldens feiring i vennelag.

Kaken på bilde er av sukkerbrød med hjemmelaget vaniljekrem og ferske jordbær. Lokk og pynt er av marsipan.

Riktig god helg ønskes deg og velkommen igjen!

Workout For Those Lazy Ladies…

 

         

 

#marsipan #tema #kake #trening #dekor #søtsmak #sukkerbrød #kjøkkentid

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

6 thoughts on ““Trening” med søtsmak

  1. Hei 🙂 så kjekt å se den fanatiske bloggen din igjen. Jeg har forsøkt å sende deg en e-post men fikk det ikke til. Er det mulig å få sent en kake til Bergen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top