Pannekaker og Smaksrik Tomatsuppe

Pannekaker er vel noe de aller fleste kjenner til og i min omgangskrets er disse tynne runde “kakene” med varierende fyll,like populære hos både “gammel” og ung. Jeg synes det smaker godt med en suppe til “forrett” når pannekaker står på menyen, så i dag får du to oppskrifter i en smekk. En enkel og god pannekakeoppskrift og en smaksbombe av en tomatsuppe. 

 

Pancakes With Bacon & Tomato Soup

 

 

 

Siden pannekakerøre trenger litt tid på å svelle før steking, starter dagens kjøkkenøkt med tilberedelse av røra.

 

 

 

 

 

Etter planen står nå pannekakerøra å sveller ut til sin riktige konsistens og det er på tide å “sveive” i gang ei sprek suppe. Denne oppskriften ganges gjerne opp når jeg først er i gang med suppelaging og fryses ned i passende porsjonsstørrelser.

 

 

Smøret smeltes og finhakket purre og hvitløk freses til det er mykt. Tilsett grovhakkede tomater og kjør til fin masse med stavmixer eller blender.Spe med grønnsakkraft (eller kokende vann tilsatt grønnsaksbuljong) og kok opp. La suppen småkoke 5-10 min. før du tilsetter fløten. Smak til med salt, pepper og event. mer krydder om ønskelig.

 

 

Jeg serverer ofte denne suppen til pannekaker og da må det, i følge husets nestsjef, være kokt egg i. Selvfølgelig kan du også tilsette kokt makaroni, om du ønsker en mektigere suppe med litt “tyggemotstand”. Lykke til med prøvekokkeleringen, håper det smaker!

#tomatsuppe #ekte #hjemmelaget #heimebaka.blogg.no #mat #middag #pannekaker #hverdagsliv #blogg

 

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

2 thoughts on “Pannekaker og Smaksrik Tomatsuppe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top