Kake til Arbeidskara

Lørdagen i Vakre Varierte Valdres har fortonet seg noe grå og regnfull, men her i heimen (både ute og inne) har timene blitt borte i et jafs. Gubben og en arbeidskompis har holdt på med forberedelser til steinlegging og jeg har tatt oppgaven som selvoppnevnt husmor og kokke. Mat må til for å holde arbeidskara i gang og etter en titt på guttas innsats, syntes jeg de fortjente en liten søtbit til ettermiddagskaffen. Valget falt på sukkerbrød med ferske jordbær og krem med ekte vanilje. Lokk av marsipan og pynt av marsipan og mmf. Utformingen ble et lite prøveprosjekt, men er ment å forestille speilegg, bacon, pølsebiter, ketchup og sennep. Resultatet ble ei blanding av kaos og slapp helgeform, men smakte av sommer på en ellers så grå lørdag. Med dette ønsker jeg også Deg en avslappet og hyggelig lørdag. Beina parkeres vannrett og kvelden er fri, nyt den! På gjensyn:)

 

Working Guys Needs Eggs And Bacon

 

 

         

         

#temakake #marsipan #arbeidskara #egg&bacon #heimebaka.blogg.no

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

22 thoughts on “Kake til Arbeidskara

 1. Ja, bare vispe sammen litt til ettermiddagskaffen.. ja.. hmm.. ja…. jeg sier det vel i hver eneste kommentar her.. men det er små kunstverk i tillegg til å være bakeverk..Syns det klaffet bra med egg og bacon – ble en mannfolkkake..;) God helg og klem fra her!

 2. Hvordan KLARE å ‘ødelegge’ en så gjennomført flott pyntet kake…?! 😮
  Hadde fått/hatt store problemer med å sette kakespaden i den, og dermed ødelegge den. Seriøst; jeg mener det!
  Baker (og pynter) du sjokoladekaker også, forresten? Og utfolder du deg kreativt på andre måter, i tillegg?

 3. Anne Marie: :)) Ja. med tre herremenn i kosten syntes jeg ikke det passet med søte blomster i romantiske farger…i allefall ikke til denne anledningen:) Ei litt “rølpete” kake med bondekost får lettere frem gliset hos tre staute arbeidskarer! Takker så mye for helgeønske, klem og hyggelig besøk:)

 4. Torunn Tangen: Torunn Tangen: Kaken lages jo for å spises;)) Ja, jeg både baker å pynter sjokoladekake…har noen av dem på bloggen bla. under “sjokoladekake med temapynt”. Liker pusslerier av forskjellig sort, hender jeg lager noen enkle kort og litt sying blir det også en skjelden gang…men det er nok kakebaking og dekorering som får plass her i boblen:) Tusen takk for at Du titter innom og legger igjen hyggelige ord! 🙂

 5. Anne Marie: Ååååhh DU er da bare helt utrolig snill og god, kjære Anne Marie!! Setter SÅ utrolig pris på Deg og den personen Du virker for å være. TUSEN TUSEN TAKK!! Stor klem sendes omgående DIN vei!!

 6. Datt bare innom her, og det angrer jeg ikke på 🙂 så fin blogg da både design og innhold. Du er superflink til å lage de lekreste kaker. Jeg kommer nok til å følge denne bloggen videre ja. Hilsen fra en regnfull dag i Sandefjord

 7. Her i Tigerstaden øser det ned, men klart.. jeg har ferie i august så solen er bestilt til da:.;) Ha en fin søndag du også – klem klem

 8. Siw :: Hei:)) Så utrolig koselig å høre da, Siw!! Trivelig at Du har vært på besøk i bakebobla mi:) Skal hilse tilbake fra onkel B til dere begge…og naturligvis til Foss:) Ønsker Dere alle en finfin dag! Klemmer sendes.

 9. Fantastisk kake! Skjønner hvorfor Siw linket til siden din da det var en undulatvenn som trengte tips…
  Her må jeg se mer, selv om jeg ikke er noen kakepynter selv. Utrolig idé med speilegg og bacon og tilbehør til mannfolkkake! 🙂

 10. Som du ser Kristin, onkel er heldig som har ei så bra dame som lager de lekreste kaker til han. 🙂
  Skal hilse tilbake fra Kjetil og en bamseklem fra Foss. Vi sees i august når vi kommer opp en tur og låner hytta deres. Jeg gleder meg til å se dere igjen og den flotte naturen der opp. 🙂 Ha en fin dag du også! Klemmer sendes tilbake. :o)

 11. Kristin: Takker og bukker, utrolig koselig om andre også kan finne inspirasjon og tips blant mine rariteter og merkelige påfunn!:)

 12. Siw :: Ååå..nå rødmer jeg her jeg sitter…er vel jeg som er heldig som har en så flott mann;)) Gleder meg til dere kommer oppover, blir så skjelden man ser hverandre! Håper dere ikke har for store forhåpninger til hytta…den er enkel….meeen VELDIG god seng der oppe og lett å sove til langt på dag:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top