40 år, pupper og maskiner

En ny lørdag og en ny anledning til kake! Dagens lille prosjekt skulle være en humoristisk liten overraskelse til “guttas” Sjef, i anledning hans 40 årsdag. Temaet denne gangen skulle hen speile liv og virke til jubilanten og da var det i dette tilfellet nokså naturlig å bringe maskineri på banen. Selvsagt måtte også en liten lettkledd (nokså naken) liten sak legges til. Teksten rundt kanten er laget på dialekt og lyder: “Gratulere mæ dagen, helsing Arbaidslauge”. Kaken er av sukkerbrød, fylt meg ferske jordbær, ananas og krem med ekte vanilje. Lokk og pynt er som tidligere, av marsipan. Temaet er ment å forestille en gravemaskinfører som går “bananas” med gravingen, ved synet av den lille solslikkende nymfen med de store “fordelene”….

Lastebilen er laget ut fra første bilen dagens jubilant hadde i eie (om jeg ikke har misforstått) og har fått påmontert både merke, type  og den gangs skiltnummer. Riktig god lørdag ønskes også Deg som tar turen innom, på gjensyn!

 

Håper dagens feiring tar av til nye høyder og at jubilanten selv får en knakende flott kveld. Gratulerer så mye med de første 40!!

 

         

         

         

#temakake #marsipan #heimebaka.blogg.no #sukkerbrød #marsipantema #mannekake #bursdagskake

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

23 thoughts on “40 år, pupper og maskiner

 1. passion4lifeandtravel: Heheh…tusen takk.. regner med det var andre ting som sendte denne jubilanten “til himmels” i denne feiringa ;)) (feiring, fest og kremkaker er ikke alltid like forenelig godt utpå kvelden ;))

 2. Anne Marie: Setter så utrolig pris på disse tilbakemeldingene!! Er så koselig å høre at man kanskje lager noe ikke alle andre også gjør….liker at ting er forskjellig jeg;) Beklager at jeg er sein med kommentar, men har ikke hatt adgang til siden min før nå pga disse “angrepene” mot blogg.no. Ønsker Deg en flott dag videre Anne Marie:)

 3. Sikker på at mange, mange mener det samme som meg – de må bare tørre og ville si det de tenker på vet du:) Det har vært håpløst med bloggen i det siste, kommentarer forsvinner og kommer ikke inn, men .. det går seg nok til igjen. Ha en fin søndags kveld og en god natt:)

 4. Helt fantstisk, hvordan får du det til. KJempeflink er du, har tittet påå de andre og. Helt supre. Ha en fin kveld :)))

 5. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar hos meg 🙂 Nydelig kake og så forseggjort, slikt har jeg aldri tålmodighet til, men den falt helt sikkert i smak hos mottaker vil jeg tro. Ang sånn strikkepuff, så tar jeg gjerne på meg å strikke. Det koster 490 for garnet, pluss porto og litt arbeispenger (150 kr) Bare ta kontakt om det skulle være av interesse 🙂

 6. Takk for kommentar! Synes du også lager kjempebra mat 🙂 Denne var original, med masse detaljer som du er så flink på. Likte også veldig godt skriften på sidene jeg. Det var artig. Hvor mange timer bruker du på en slik pynting? Den god dag til deg også! 🙂

 7. Hermetikk fra Svenskhuset: Hei og igjen tusen takk for ditt hyggelige besøk!
  Her er det forarbeidet som tar tid, men jeg tør ikke regne over tiden det tar. Siden det er noe jeg har så stor interesse for så blir timer som minutter og noen ganger tror jeg selve planleggingen av utførelsen tar mer tid enn enkelte modeleringer.
  Er til tider glad ingen ser meg når jeg holder på, mye latter og hoderisting kun med meg selv som selskap 🙂 Man har som jeg har hørt ikke mer moro enn man lager selv;) En fin dag ønskes!

 8. Dette var virkelig en morsom kake! Haha, skikkelig kul.
  sv: Det syntes jeg også, helt klart 🙂 Og takk det samme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top