Påskeharen i marsipan

Ei blid, hyggelig og livlig dame fyller år! Ønsket var ei kake som passet til hyttetur og påskeforberedelse, med et humoristisk innslag. Kaken er av glutenfritt sukkerbrød, med noe redusert sukkermengde. Den er fylt med vaniljekrem/fløtekrem, friske bringebær, hakket sukkerfri sjokolade og hakkede nøtter. Lokk, blomster og den noe slitne haren, er laget av marsipan. Gresstustene er av royal icing. Haren har fått store ører og føtter, og lange tenner for å fremheve en noe tussete stil. Gresskanten fikk selvkomponerte påskeblomster og gulrøtter, som seg hør og bør i selskap med påskeharen. God lørdag og tusen takk for besøket til Deg som tar turen innom!
 

Hipp hipp, og Gratulerer så mye med dagen til Deg! Håper kaken innfrir noen av ønskene og at den smaker som forventet. En klem sendes med kaken:)

 

      

      

#temakake #påskekake #marsipan #heimebaka.blogg.no #påskeharen

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

14 thoughts on “Påskeharen i marsipan

  1. Hermetikk fra Svenskhuset:Takk for det:) Har blitt noen timer med prøving, feiling, frustrasjon og latter underveis på disse “kakeprosjektene”. Men marsipan er vel en av de tingene som får meg til å glemme tid og sted:)

  2. Dette må nok være den søteste påskekaken jeg har sett…helt fantastisk…og heldige den som fikk den og i tillegg dette vakre blogginnlegget dedisert til seg <3
    Ha en nydelig søndag.

  3. Så fin den var! Artig vri på påskeharen, jeg beundrer din oppfinnsomhet og fingerferdigheter: Utrolig mye flotte kunstverk her. God mandagskveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top