Marsipankake med Badekar

En av mine hyggelige svigerinner har endelig bursdag og i den anledning måtte en aldri så liten overraskelse til. Den unge damen er en flink og snill mamma, sprek og flott kjæreste og ei omtenksom, hyggelig og god venninne. Kaken er sukkerbrød med krem og syltetøy. Lokk og all pynt er av marsipan.

Mitt ønske for Deg, kjære Svigerinne , er en dag på spa. Denne gangen ble det kun i kakeformat. Gratulerer så mye med dagen! Måtte den innfri noen av dine ønsker. Stor Klem til Deg, fra meg!

 

    

    

    

 

#marsipan #temakake #bursdag #heimebaka.blogg.no

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

8 thoughts on “Marsipankake med Badekar

  1. hmmm.. åssen i allverden tar man fatt på en så flott kake…
    Utrolig herlig rett å slette.. men å spise den opp… hmmm!
    Klem

  2. Tira: :)Klart den må spises, det er jo derfor man baker;)) Det merkelige er at man er like redd for hver gang om kaken er for tørr, for søt, ikke søt nok…osv osv. Takk for at Du titter innom :)Klemmer til Deg!

  3. Morsom kake. Og alle detaljene da. Jammen er du flink. hun som får den må føle seg spesiell på bursdagen sin..Og så supert at dere har så godt svigerinneforhold da 🙂 FLOTT 🙂

  4. randi:Jeg er nok ikke den som er flinkest til å gi oppmerksomhet i hverdagen til menneskene rundt meg. Mange av dem fortjener så mye, mye mer. Men, jeg synes det er utrolig koselig de gangene anledningen byr seg, til å gjøre noe ut av den:) Tusen takk for hyggelige ord og besøk:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top