En fløyelsdrøm

Etter en aldri så liten investering i nye søte og prikkete cupcakeformer, måtte kjøkkenmaskinen igjen gjøre jobben som trofast sliter. Morgentimene gikk i dag med til baking av Red Velvet Cupcakes. For deg som ikke har prøvd deg på disse fløyelsmyke smaksopplevelsene enda  har jeg en ting å si: ikke vent lenger. Kaken med topping er nokså mektig, men smaker nydelig til en god kopp kaffe. Måtte fløyelsdrømmen med silkekremen falle i smak. Lykke til! Oppskriften jeg har brukt er denne:

En Kake Som Fløyel Med Krem Som Silke

 

          

 

Redvelvet Cupcakes

Ingredienser: 4 egg, 7dl. sukker, 7dl. hvetemel, 1ts. natron (eller 4 med bakepulver),1ts. salt, 2ss. kakao, 5ss. vaniljesukker, 2ss. hvitvinseddik, 2dl. olje (uten smak), 5dl. kulturmelk, rød konditorfarge/pastafarge

Fremgangsmåte: Pisk egg og sukker luftig. Bland alle de tørre ingrediensene i en egen bolle, før du tilsetter det vekselvis med olje, melk og hvitvinseddik i eggedosisen. Rødfargen tilsettes tilslutt, det skal være så mye at røra blir rødfarget. Jeg heller den ferdige røra over i ei mugge, for så å kunne slå den i formene uten for mye søl. Man kan også bruke ei isskje. Stekes på 175* i ca. 15 min.

Ostekremtopping

Ingredienser: 3 pk philadelphiaost, 150 gr smør, 250 gr melis,1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte: Bland smør og halvparten av melisen godt sammen, tilsett så kremosten, vaniljesukker og resten av melisen. Smak deg frem og tilsett mer melis om nødvendig. Kremen kan du smøre over kakene,eller fylle i en kremsprøytepose og dekorere som ønskelig. Pyntes etter ønske og behov.

#redvelvet #cupcakes #småkaker #hverdagsliv #blogg #heimebaka.blogg.no #ostekrem #topping

-MAKE, BAKE, EAT & LOVE- Velkommen til mitt lille, lykkelige univers med hverdagsglitter, mat, kaker & søte saker. Kontakt meg på [email protected]
Posts created 191

One thought on “En fløyelsdrøm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top