Heimebaka

An Ordinary Day...

 • Publisert: 13.04.2017, 10:31
 • Kategori: Hverdagsgleder
 • God morgen, det er påske! Hvert eneste år lover jeg meg selv å unngå matvarehandel på de verste dagene i påskeuka og hvert eneste år brytes det. Jeg kan dessverre ikke gi noen god forklaring på hvorfor det er slik, men jeg har lagt merke til at jeg er ikke den eneste som drar innom den lokale matbutikken, på slike dager. Jeg mente egentlig at vi hadde det vi trengte og siden Byggern hadde stått i kø i 45 minutter for å betale for en melkekartong før på dagen, så forsikret jeg meg selv om at det var slettes ikke nødvendig med noe mer. På turen hjem fra jobb passerte jeg de lokale matbutikkene en etter en og det var ikke mange ledige parkeringsplasser å se. Jeg humret litt for meg selv og tenkte "at de gidder, må jo gå an å handle inn det man trenger litt før påske". Fremdeles rolig etter middagen og fryktelig fornøyd med egen planlegging, så jeg tok en kaffe og spiste is.

  Pang! Det slo ned som torden på en solskinnsdag, vi skulle jo på hyttebesøk..... Man tar ikke med seg åpnede påleggspakker, halve sjokolader og potetgullrester på besøk! Fader også, i morgen er det jo stengt, hvor lenge holder de åpent i dag da?? Adrenalinet stiger til nye høyder, pumpa går for fullt og jeg får en følelse av tynnere luft. Jeg innser at det er ingen vei utenom, jeg må på butikken.

  Løfte gitt - løfte brutt. Butikkturen ble selvfølgelig gjennomført i en kaotisk boble med en panisk følelse for om noe var utsolgt, sammen med alle de andre som også hadde glemt noe. Butikken minnet om ei maurtue når de første solstrålene treffer etter en vinter i mørke. Alle skal frem og alt skal snus og vendes på. Konklusjon: Det lønner seg å handle før stortrafikken setter inn! Note to self: IKKE gjør dette igjen!

  Riktig God Påske Dere, måtte dagene bli solfylte og latteren sitte løst. Nyt dagene!

   

  Hytte + Påske + Snop = Sant

   

  #påske #godteri #smil #familie #heimebaka.blogg.no #hverdagsliv #blogg #påskehandel #

 • Publisert: 13.04.2017, 10:31
 • Kategori: Hverdagsgleder
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  annebe

  13.04.2017 kl.16:36

  Greit å planlegge litt..vi handla i går, men det var faktisk ikke så mange i butikken da :)) Man må ha med seg uåpna ting når en skal på besøk... God påske til deg også <3

  Grethe

  16.04.2017 kl.09:20

  annebe: Vi pleier å være riktig så godt forberedt, men det ble litt endringer denne påsken. Det ble heldigvis med den ene turen i butikken og resten av påsken har bare vært kos med familie og noen hyggelige dager på jobb :) Fortsatt riktig god påske til deg og dine <3

  Skriv en ny kommentar

  hits